ORDU / ÜNYE - Tekkiraz İmam Hatip Ortaokulu

Kas

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ölüm yıldönümünde saygıyla ve minnetle anmak için okulumuzda tören düzenlenmiştir.

Kas

İlçemize gelen gezici Çanakkale Müzesini öğrencilerimizle birlikte ziyaret ettik.

Kas

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltıması Günü etkinlikleri kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı Okulumuzda çeşitli etkinliklerden oluşan okul kutlama programıyla kutlanmış olup bu programda emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Nice 100 yıllara.

Ekm

Okulumuzda yapılacak olan sınavlar için tarihler belirlendi. Yapılacak açık uçlu sınavlarda öğrencilerimize başarılar dilerim.

Ekm

Alemlere rahmet Hz Muhammed sallallahu aleyhi vesellemin doğumunun sene-i devriyesi kapsamında öğrencilerimiz tebrikleştiler.

Ekm

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte velilerimizle buluştuk.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılında velilerimizin okulumuza yapacağı ziyaretler belirli plan çerçevesinde gerçekleştirilecektir. Bu plan sayesinde öğrenci ve öğretmenlerin derslerindeki aksamaların önüne geçileceği gibi okul ortamına yabancı kişilerin girmesi de engellenecektir.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Sınıfı'na katılan öğrencilerimizin seviyelerini görmek amacıyla sınav gerçekleştirilmiştir.

Eyl

2023-2024 eğitim-öğretim yılının başlaması sebebiyle İlköğretim Haftası okulumuzda coşkuyla kutlanmıştır.