ORDU / ÜNYE - Tekkiraz İmam Hatip Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen şiir ve kompozisyon yazma yarışmasında derece alan öğrencilerimiz ödüllerini aldılar.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız tüm okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Okulumuzda yapılacak ortak sınavların tarihleri belli oldu!

Şbt

Okulumuz şoförleriyle 2. dönem toplantımız gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine mezun olduklarında tercih edebilecekleri meslek liseleri tanıtımı yapıldı.

Şbt

5. Sınıf öğrencilerimize Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Projesi kapsamında 1.dönem kazanım değerlendirme sınavı yapılmıştır.

Şbt

Öğrencilerimiz floor curling kategorisi kızlar il birincisi olarak Rize'de yapılacak bölge müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştır. Beden eğitimi öğretmenimiz Süleyman KARAMAN ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Okulumuz Dart Kızlar Takımı il birincisi olarak ilimizi Gümüşhane'de yapılacak bölge müsabakasında temsil etme hakkı kazanmıştır. Öğretmenimiz Süleyman KARAMAN ve öğrencilerimizi tebrik eder Gümüşhane'deki finallerde başarılar dileriz.

15 Temmuz mücadelemizin yıl dönümünde okul gazetemizi çıkardık.